Thanks to a grant from the “European Agriculture Fund for Rural Development”, plus additional funding from Markfield Parish Council, major refurbishment works at the Community Centre have now been completed.

The kitchen has been completely refitted, with new cupboards, extended worksurfaces, hand wash basin, smart white tiling, a new cooker and non-slip flooring. The entrance hall,  main corridor and the centre’s office have all had new, easy to maintain  flooring laid. This has also made those areas feel more spacious. In the office, the original 30 year old window ,has been replaced by a smart, new reception point, complete with sliding glass windows.

The improvements have been welcomed by the centre’s users and, since the kitchen refurbishment works were completed, food sales from it have increased substantially compared to last year.